BUSEDER Eğitim ve kültür şenliği harika bir etkinlik

Ümmühan Ağırmanın cam sanatı çalışmaları farklı geldi bana.Kendisi BUSEDER eğitim ve kültür şenliğindeki standında canlı çalışma yapıyor . Balibey handa atölyesi var.

Yine Balibey handa atölyesi olan başka bir sanatçı yerel dokumalar çok güzeldi .Üzgünüm ismini almamışım :( Bebekler ve keseleri bu standda çektim.




Marküteri bu çalışmayı görmüşlüğüm var da adını ilk defa duydum .



Bu standdan ayrılmak zordu :)



BUSEDER eğitim ve kültür şenliğini nihayet gezebildim :) çok şey kaçırmışım .Gönüllü bayanların çalışmaları çok çok güzel bir kültür etkinliğine dönüşmüş.Kermes için yapılan el emekleri görülmeye ve satın alınmaya değer .Oğlunuz kızınız varsa mutlaka kermes alanına uğrayın derim fiyatlarda hayli uygun. Dolaşırken yorulursunuz eeee oturup birşeyler atıştırın pasta börekten sarmaya, içli köfteden çiğ köfteye ,gözlemeden mantıya çok büyük bir açık büfe var :)
Bu arada Balibey handa atölyesi olan sanatçıların canlı çalışma ve satış yaptıkları stantlar görülmeye değer.

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Cnm gezmeyi bende isterdim ama malesef buna imkanım yok ama senin paylaşımlarınla bir nebze osun gezmiş oldum sagol sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. ayy evet yarın ayağım iyi olursa gezmek istiyorum..nerdeydi bu??? el emeği göz nuru kadar güzel bişey yokyaaa...

    YanıtlaSil
  3. Ceylancım geçmiş olsun şenlik kültürpark metro istasyonu çıkışında gökçen binasında.Aslında bende pek gezemedim cuma günü yemek arasında kurstan kızları götürdüm ah ah aklım pastalarda kaldı :)))

    YanıtlaSil