Kurdele nakışı boncuklu salon takımı





Bu harika salon takımı çalışmasını Şükriye ablacım yaptı .Bende bitirsede resimlesem diye başında bekledim :)) Şükriye ablanın bir özelliği var '' Offff sıkılırım ben hiç uğraşamam'' der sonrada en güzel işleri yapar ;) Bu çalışmada en güzel örneklerden biri ellerine sağlık ablacım.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Şükriye abla boncuk işlemiyecegim dedikçe,boncuk işlemesi yapıyor ne hikmetse ama yapılan işlerde bunun gibi güzel oluyor eline saglık Şükriye abla, sesinde cnm buları bizimle paylaştıgın için.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık ablacım.çok güzeller.ben sana mail atacaktım bak şimdi geldi aklıma attımmı atmadımmı ya hatırlamıyorum vallahi.kermesle ilgili.atmadıysam hemen atayım.attımmı atmadımmı???????????????????

    YanıtlaSil
  3. Tek kelimeyle süper olmuş nazlanarak ortaya bu çıkıyosa, şükriye abla gönüllü yapsa neler çıkacak ortaya :)

    YanıtlaSil
  4. Çok hoş olmuş,ellerinize sağlık,becerilerin devanı dilegiyle,öpüyorum.....

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir örtü ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Zaten off sıkılırım diyene bakcan neler yapar, onlar var ya onlar! :)) gayet güzel bir takım olmuş.

    YanıtlaSil
  7. Ya Şükriye ablacım süper yetenekli bir kadın zaten.Yan yana oturuyoruz ama bana hiç bulaşmıyor :))Ayrıca çok şanslıyım kursta müthiş yetenekli bayanların masasındayım Şükriye abla,Nigar abla, Semra abla,Havva hanım (turkuazlale) ve Fatma abla hepsinde sayısız bilgi, yetenek, tecrübe Allah razı olsun onlardan çok şey öğreniyorum .Ceylancım mail atmamışsın canım

    YanıtlaSil
  8. Sahibinin ellerine sağlık ...
    Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşAllah hacca gidebilirim, rabbim herkese beytullahını görmeyi nasip etsin inşAllah...

    YanıtlaSil