Hayallerinize Sahip Çıkın Sakın Vazgeçmeyin!

Çocukluğumdan beri bir hayalim vardı, daha doğrusu iki hayal. Birini gerçekleştirdim diğerini de gerçekleştirmek için çok az kaldı inşallah. İlkokulda çok iyi resim yapardım ve öğretmenim beni ressam kızım diye severdi. Ta o zamandan beri hep içimde resim yapmak isteği olmuştur. Gerçi yıllarca boyama nakış yaptım ama yağlı boya yapma isteğim hep vardı.Nihayet geçen yıl BUSMEK yağlı boya resim kursuna kayıt olabildim ve bu resimleri yaptım. Hocamız Fatma hanımın emeklerini yabana atmayalım çok uğraştı benimle. Başta da dediğim gibi hayallerinizden vazgeçmeyin, kırk yıl sonra bile olsa gerçekleşiyor ;)


Bir türlü koyultup kirletemediğim meyvelerim, İlk yağlı boya tablomdu.


Bu yaptığım üçüncü yağlı boya tabloydu. Beni inanılmaz yordu. Meğer ben de ailemdeki birçok kişi gibi temizlik ve düzen takıntılıymışım.Hocamın ''duvarları kirletin Mukaddes hanım, kiremitler biraz daha dağınık olsun Mukaddes hanım'' diye diye bu hale getirttiği köy sokağım :)))


Kocaman bir çuval bilyenin olduğu bu resmi sadece çocukluk anılarımı hatırlattığı için yaptım. Bir duvarı kaplayan bu resmin karşısında kahve keyfi yapmayı seviyorum.

Yorum Gönder

0 Yorumlar