Kurdele Nakışı Karanfil Yapılışı

Kurdele Nakışından karanfil yapıyoruz. Kurdele Nakışı yapması çok kolay ve eğlenceli. Kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte yapılışı ve yapılış adımları:

Kurdele Nakışı Karanfil 1

Kurdele Nakışı Karanfil 2

Karanfil kurdelesinden yapılmak istenen çiçek büyüklüğüne göre 25-30 cm kurdele kesilir. Uçları birbirine dikilip bir tarafından bol teğel alınır. Teğel sıkılıp sabitlenir. Üst sağ başta görüldüğü gibi. Yine karanfil kurdeleden bu defa yeşil 10 -12 cm kesilir aynı işlem yapılır üstten çiçeğe tutturulur ve alttan da teğel alınıp sabitlenir üstte görüldüğü gibi.

Kurdele Nakışı Karanfil 3

Kurdele Nakışı Karanfil 4

Yukarıdaki fotoğrafta da çiçeğin altının farklı bir yönden görünüşü. Goncalarda aynı teknikle çalışıldı. İçlerine hazır çiçek tohumları monte edildi. Nasıl kolay oldu mu? Eğer beğendiyseniz diğer kurdele nakışı yazıları ve fotoğrafları için şu linke bakabilirsiniz: Kurdele Nakışı

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. çok şık ve çok güzeller.ellerinize sağlık.BURSA BLOGCULAR TOPLANTISI DÜZENLENECEK.GEREKLİ BİLGİ İÇİN http://annemineli.blogspot.com/ ADRESİNİ ZİYARET EDİNİZ VE DİĞER BURSA BLOGCULARINI HABERDAR EDİNİZ.SEVGİLER.

    YanıtlaSil
  2. karanfiller gerçek karanfil karar çok güzel bir o kadarda şık ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. karanfiller çok güzel olmuş açıklaman bir çok kişinin işine yarayacak ben ilk başladığımda nasıl olduğunu kurdelasının olduğunu bile bilmiyordum:(
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  4. kurdele nakısında en sevdıgım sey karanfıl

    YanıtlaSil