Blog Hırsızlarına Karşı!

hırsız Beğenilen resim ve yazı alındıktan sonra aynı sayfanın linkini vermek koşuluyla, herkes bunları kendi blogunda yayınlayabilir. Blog Hırsızlarıysa resim ve yazıları aldıktan sonra link vermez. Genellikle siteleri reklamlardan ve açılan pencerelerden oluşur. Amaçları yazıları ve resimleri çalarak Google'da ilk sıralarda çıkıp ziyaretçi ve para kazanmak.
Blog hırsızlarına karşı yapılması gerekenlerin en başında onları Google'a şikayet etmek geliyor. Çünkü sadece Google'ı kullanarak amaçlarını gerçekleştirebilirler. Peki blog hırsızlarını nereye şikayet edebiliriz? Hırsız siteleri şikayet etmek için aşağıdaki adrese tıklayın ve formu dikkatlice doldurun.

https://www.google.com/webmasters/tools/spamreport?hl=tr

Daha önce şikayet ettiğim sitelerin artık google aramalarında çıkmadığını görüyorum. Dün Google resim aramasını kullanırken bu tür sitelere rastladım ve hepsini şikayet ettim. Yakın zaman sonra onlarında akıbeti eski hırsız siteler gibi olacak. Sizde bu tür siteleri şikayet edin. Daha çok şikayet ile daha hızlı sonuç alabiliriz.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Hırsızlık sınır tanımıyor malesef. Bu alanda hırsızlık olabileceğini hiç düşünmemiştim. Arkadaşlarımın başına gelenleri öğrendikçe şaştım kaldım.

    YanıtlaSil
  2. ha gidip birinin parasını,malını çalıp gasp etmişsiniz,ha gidip birinin sitesinden,blogundan resmini,yazısını,emeğini çalmışsın bence aynı şey... cezası olmalı muhakkak..
    verdiğin linki not ettim,bilgilendirdiğin için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. çok iyi yapmışsın canım . kendilerini akıllı sanan zavallılar diyorum ben onlara.
    teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil
  4. canım sevgiler http://paylaşmak güzel babanaıle41.blogspot ve www.jojo06a5.blogcu.com sevgıler

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler bilgilendirdiğin için.bende şikayet edicem..

    YanıtlaSil
  6. canım ben naile.. bu benim dünyam blogunun sahibesinin düzenlediği sevgililer günü hediyelesme etkinliğinde ben sizinle eslesmiştim ve pazartesi günü hediyemi yoladım ama sizden ulasıp ulasmadıgına dair bi bilgi alamayınca merak ettim.. bilgilendirirseniz sevinirim... bu arada insallah hediyemi begenirsiniz, simdiden iyi günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil