Bursalı Blog Yazarları Buluştuk

bursalı blogcular
bursalı blogcularBursalı blogcular olarak EKER tesislerinde harika bir gün geçirdik. :) Annemineli Zehra ablanın organizasyonunda eşinin şirketi Ağaçkakan Mutfak ve Becel'in katkılarıyla güzel bir buluşma gerçekleşti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Diğer hediyelerimizde düşleriminincisi arkadaşımın kurabiyesi ve gonluncelezzetler arkadaşımın kahvesi idi onlara da çok teşekkür ediyorum. Bursalı blogcuları tanımaktan memnun olduğum kadar İstanbuldan gelen Kuzunede Kızaran Ekmek, Sağlıklı Mutfak, Benhurum ve Ankaradan gelen oruk arkadaşları tanımaktan da ayrıca çok mutlu oldum :) Bu arada nerimaninmutfagi arkadaşımız Ankaradaydı ama hiç olmazsa gönlü ve sesiyle bizimle birlikte oldu. :) kutsalçeyiz arkadaşımın da selamlarını ilettim tüm blogcu arkadaşlara. Yeni etkinliklerde tekrar buluşmak dileğiyle.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Harika bir gündü gerçekten,diğer arkadaşların da fotoğraflarını dört gözle bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bende öyle :) merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. http://babanale41.blogspot.com ve www.jojo06a5.blogcu.com sonunu yakaladım annemineliyle tanışdım birdahaki sefer 1 veya 2 gibi olusa gelecem kızımla sonunda geldim herkes coooooooook guleryuzlu ve dadlıydı sevgıler

    YanıtlaSil
  4. EVET ÇOK GÜZEL BİR GÜNDÜ BEN ÇOK KEYİF ALDIM YENİ ARKADAŞLARIMLA TANIŞMAKTANDA ÇOK MUTLUYUM.İYİKİ VARIZ DİYORUM SEVGİLER.

    YanıtlaSil
  5. babanaile ben son ayrılanlardandım seninle ve güzel kızınla tanıştık :)biraz geç kaldınız .Bende herkesle tanışmaktan mutluyum kalabalıkta herkesle sohbet edemesemde sayımızın çok olması harika.Gelemeyen arkadaşlarda vardı üstelik.

    YanıtlaSil
  6. Birlikde olmaktan bende büyük haz aldım...Harika bir gündü...Kahveyi iyi günlerde keyifle tüketin...


    Sevgiler...


    www.gonuluncelezzetler.com

    YanıtlaSil