BUSMEK 3. Genel Sergisi - Banyo Takımı

Busmek sergisinde gördüğüm ve hayran olduğum banyo takımı. Ayrıca bu banyo takımını yapan bayanla tanışma ve kendisini tebrik etme şansınıda yakaladım. Banyo paspasından çamaşır makinası örtüsüne yüz havlusundan diş fırçalığına kadar bir banyoda gerekli herşey düşünülerek hazırlanmış gerçekten mükemmel bir banyo takımı.

  kurdele nakışı banyo takımı
kurdele nakışı banyo takımı
kurdele nakışı banyo takımı
kurdele nakışı banyo takımı
kurdele nakışı banyo takımı
kurdele nakışı banyo takımı

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Ben ev tekstili öğretmeniyim.Yaptırdığım banyo takımının ve yatak örtüsünün sitenizde görmek beni mutlu etti.
    Size de teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Ne demek hocam öyle güzel işler yaptırmışsınız ki hayran kalmamak elde değildi.Ayrıca bu yıl 1 eylülde kapınızdayım öğrenciniz olmayı çok istiyorum :) saygılarımla..

    YanıtlaSil
  3. Merhaba ben bu takima bayildim harikulade ama oldugum yerde boylebirsey yapmayi ogrenebilecegim bir kurs bulma imkanim yok ne olur bana azicik yardim edin cm lik kurdele kullanilmis kac cm kesilip nasil birlestirilmis ne olur biraz aciklama yapinda yapabilmeyi deneyeyim, inanin bunu yaparsaniz o kadar mutlu olacagim ki yurt disinda kaliyorum ve burada eger boyle birseylere kafami vermezsem herhalde artik bende diger buralarda yasayan turk bayanlar gibi depresyona falan girecegim :( bu mukemmel isi yapan kisinin ellerine saglik harika olmus Rabbim gule gule kullanmayi nasip etsin ;
    Ps: ne olur kucuk bir aciklama rica ediyorum sadece ve de bende evde birkac is denedim bunlarin yaninda oldukca acemice ama onlarin fotigraflarini size yollasam belki hosunuza gider ama size nasil ulasacagimi bilmiyorum:(

    YanıtlaSil
  4. blogunuzu googleden bi arama yaparken rasladım. mükemmel paylaşımlarınız var en mükemmellerinden biride bu başarılarınızın devasmını dilerim :)

    YanıtlaSil